Op naar de 1000

Weliswaar geen wereldnieuws, maar ik vond het toch erg leuk om te horen. Van mijn uitgever THEMA kreeg ik het bericht dat er in een paar maanden tijd al een kleine 1000 exemplaren van mijn nieuwste boek Mindmappen zijn verkocht.
Daar ben ik heel blij mee, omdat ik heilig geloof dat deze manier van werken goede resultaten oplevert (tijdbesparing en informatie beter onthouden bijvoorbeeld) en tegelijkertijd veel plezier kan geven.

cover-mindmappen-paars-300x208
“Leuk om met je te delen is, dat ik mindmappen thuis vaak gebruik bij de kinderen, als ik ze mag helpen bij het huiswerk.”

Deze toepassing kwam van oud-cursist en brandweervrouw Anne-Pauline Jacobs, die je misschien rond oudjaar op het NOS-journaal hebt gezien met het item over de niet-werkende blusdeken.

Zelf ben ik een aantal filmpjes aan het samenvatten van een cursus die ik momenteel volg. Deze werken prima, al zijn ze niet mooi. Ik heb ze bij elkaar in een boekje: liggend en met blanco blaadjes.

IMG_1901-e1389009519727-300x128
mindmapboekje: handig voor dagelijkse notities of op thema