Speciaal voor organisaties

Werk je in een bedrijf of organisatie? Als medewerker, manager of opleider heb je mogelijk gehoord van het 70 – 20 -10- principe. Leren op de werkplek neemt 70 % in beslag, leren tijdens trainingen maar 10 %. Hoe kun je leren met elkaar en van elkaar? Bureau 5 voor 9 helpt organisaties om het leren in jouw organisatie te optimaliseren. Door medewerkers te trainen in hoe zij hun expertise kunnen delen in inspirerende bijeenkomsten. Door een train-de-trainerprogramma aan te bieden. Maar ook via workshops, interactieve lezingen en coaching op maat.

  • Wil je weten welke workshops en in-companytrainingen veel profijt hebben opgeleverd bij andere organisaties? Kijk in de menubalk bij deze pagina voor een overzicht.
  • Ben je werkzaam op een hbo-instelling en heb je interesse in de didactische programma’s? Je kunt niet alleen terecht voor korte workshops, maar ook voor een complete leergang voor beginnende hbo-docenten. Klik hier voor meer informatie.
  • Wil je artikelen en trainerstips ontvangen? Neem dan een gratis abonnement op Trainerstips. Bijna 2000 collega’s gingen je voor.