Training 2.0

Supertrots ben ik op mijn nieuwe boek Training 2.0. Ik vertel daarin alles over de onmisbare elementen voor een succesvolle training. Bekijk het filmpje voor een impressie (1.29').

Lees ook het artikel op Managementblog.

Bestellen

De prijs van dit full-colour boek bedraagt € 24,95. Je kunt het hier bestellen (bij Managementboek). Extra: als koper van het boek kun je gratis een digitaal bouwplan downloaden. Zo kun je nog makkelijker je trainingen ontwerpen.

Wil je liever een gesigneerd exemplaar? Bestel HIER en ik stuur het persoonlijk naar je toe. Ik neem de verzendkosten voor mijn rekening.

Samenvatting

  • De zes onmisbare elementen voor een succesvolle training
  • Voor vrijwel iedere doelgroep en training
  • Met talloze praktijkvoorbeelden

We weten steeds meer over hoe we leren. En we zijn allemaal gewend geraakt aan het snel verwerken van allerlei visuele en digitale informatie. Maar onze trainingen en opleidingen zien er soms nog precies hetzelfde uit als tien jaar geleden. Hoogste tijd voor trainers om hun didactiek weer eens onder de loep te nemen!

Uitdagen met high impact training
Ons brein ontwikkelt zich iedere dag; dit stopt pas als we geen hartslag meer hebben. In een training geef je die ontwikkeling een extra impuls. Training 2.0 daagt jou als trainer, maar ook je deelnemers uit om te trainen als sporters. Net als bij sport kun je kiezen voor high impact training: wie veel inspanning levert, en soms wat risico’s neemt, mag veel resultaat verwachten. Natuurlijk zorg je ook voor de veiligheid. En voor verrassing en actie, om iedereen scherp te houden. Door als trainer zelf het enthousiaste rolmodel te zijn en door je deelnemers een pittige uitdaging te bieden zorg je voor uitzonderlijk krachtige, effectieve en aansprekende trainingen.

Voor alle doelgroepen en trainingen
In Training 2.0 worden zes elementen, samengevoegd in de letters IMPACT, systematisch doorlopen en voorzien van talloze praktijkvoorbeelden. Omdat deze methode expliciet rekening houdt met alle soorten intelligentie en steeds differentieert in de werkvormen, is het mogelijk om deze methode toe te passen op vrijwel alle doelgroepen en trainingen. Met de in dit boek beschreven methode geef je gegarandeerd een training die staat als een huis én gaan jij en je deelnemers volkomen opgeladen en voldaan naar huis.

 

 

Download inhoudsopgave

Iets meer info nodig? Download hier de inhoudsopgave-training-2-0

Testimonial

mieke-tummers

Mieke Tummers
eigenaa
r Trainingsbureau 2enable en bestuurslid NOBTRA schrijft over Training 2.0:

"Heel erg fijn boek van Titia. Ik werk als trainer al veel met haar actiekaarten, maar hier voegt ze een complete reeks trainersthema's en tools bijeen onder de rode draad van IMPACT, en vallen de meervoudige intelligenties daar mooi in als onderdeel.

Ik zie weer veel mogelijkheden tot verbetering van mijn eigen trainingen qua impact, maar was ook blij te lezen over de Pringles vergelijking:1 chipje per keer en dan aangemoedigd door het succes steeds een chipje meer toevoegen!

Zelfs als je een aantal van de dingen uit het boek bewust inzet of toevoegt denk ik dat je impact al voelbaar voor de deelnemers verbetert. Ik kreeg er in ieder geval weer zin in en heb bv meteen een quiz gemaakt die de deelnemers op hun telefoon kunnen maken om te kijken wat is blijven hangen van blok 1...."

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren