Opleiding voor Persoonlijk Succes

In het programma Trainer met IMPACT help ik je om als ervaren trainer nog succesvoller te zijn.

Didactisch in de module De activerende trainer.
Zakelijk in de module De ondernemende trainer.
Digitaal in de module De digitale trainer.
Persoonlijk in de module Persoonlijk succes.

De training Persoonlijk Succes is je volgende stap naar persoonlijk succes.

Vakkennis is een, zakelijk inzicht is twee, maar als je zelf niet in balans bent, heb je weinig aan alle kennis en vaardigheden. Er wordt nogal wat van ons verwacht. Als je wilt ontsnappen aan de druk door informatie-overload, een jachtig gevoel door gebrek aan tijd, dan ga je veel plezier beleven aan deze training. Maar er is meer: tijdens deze training leer je de fijne kneepjes van aangaan en onderhouden van relaties, die je positief kunt beïnvloeden, zodat je veel meer voldoening haalt uit contacten. Spreekt dit je aan, dan is deze training geschikt voor jou.

Via bijzondere en persoonlijke oefeningen leer je eigen gedachten te formuleren die je ondersteunen bij het behalen van je doelen. Op een relaxte manier kun je lastige zaken open tegemoet treden. Je geniet van fouten, omdat je weet dat je daardoor weer leert. Misschien weet je al dat het goed is om je talenten te benutten. Na deze training zijn het geen woorden meer, maar zit het in je systeem verankerd.

In acht aaneengesloten dagdelen maak je concrete stappen om verder te groeien als trainer en als mens. Daar heb je je leven lang profijt van!

Deze training vormt het slotstuk van Trainer met IMPACT.

Trainer met IMPACT jaarprogramme

Ben jij klaar voor een prettig leven in balans?

Als je de strategieën toepast die je in deze training leert, voel je je vrij en licht, waardoor je meer aankunt dan voorheen en bovendien relaties soepeler verlopen.

De trainingen in Trainer met IMPACT  staan open voor ervaren trainers, oplBadge-3-NLeiders en hbo-docenten (minimaal 5 jaar ervaring).

Voor vragen en aanmelding kun je contact met me opnemen.