Aan de slag met actiekaarten

Workshop Actiekaarten

Jan van Eyken, HRM Project Manager, heeft voor het Tijdschrift voor Coaching deelgenomen aan de workshop Aan de slag met Actiekaarten. Hij schrijft in zijn recensie over Actiekaarten en de workshop die hij gevolgd heeft:

Ik heb zelden deelnemers zo enthousiast zien participeren. Bijna spelenderwijs werd de over te brengen kennis ingeprent op onze harde schijf. Missie geslaagd was dan ook de algemene bevinding. Een terechte pluim dan ook voor de ontwikkelaars Lia Bijkerk en Titia van der Ploeg. Download hier de hele recensie-TvC-Aan-het-werk-met-Actiekaarten.

Wat zijn Actiekaarten?

Actiekaarten zijn werkvormenkaarten die je kunt inzetten om je trainingen meer rendement te geven. Met de actiekaarten kun je op een aantrekkelijke manier kennis of vaardigheden van je deelnemers of studenten toetsen en/of op een creatieve manier laten verwerken.

BOEKEN EN SPELLEN

Hoe werkt het?

De instructie is eenvoudig en toegeschreven op je deelnemers, met een praktijkvoorbeeld bij elke opdracht. Ze leren meer en met meer plezier en genieten van wat anderen hebben gedaan en geven daar vaak zelfs applaus voor. Maar bovenal: ze onthouden de inhoud van de les of training veel en veel beter.

 


Waarom deze workshop?

  • ervaar zelf en direct wat Actiekaarten opleveren: hogere kwaliteit en een geweldige sfeer
  • leer Actiekaarten in te zetten om te differentiëren
  • leer om te gaan met eventuele schroom van je deelnemers
  • ontdek hoe je Actiekaarten in een circuit of als spelvorm toepast
  • maak een plan om Actiekaarten toe te passen in ten minste twee van 
je trainingen of lessen.

In deze workshop ervaar je alle mogelijkheden aan den lijve en zul je daarna de Actiekaarten moeiteloos inzetten in je vakgebied. Er is ruimte voor je eigen leerinhoud.

Praktisch

Deze workshop wordt in-company aangeboden.

Wil je deelnemen via open inschrijving? Meld je dan via contact. Zodra we een groep kunnen formeren, wordt een datum gekozen.

Actiekaarten werken

Actiekaarten werken