Opleiding tot De Ondernemende Trainer

Ook zo dol op marketing? In het onderstaande filmpje zie je hoe ik Bureau 5 voor 9 op de kaart heb gezet.

Of is er ook een andere manier? Die beter werkt, sneller en goedkoper is? Jazeker!

Trainer met IMPACT jaarprogramme

In de opleiding Trainer met IMPACT help ik je om als trainer nog succesvoller te zijn.

Didactisch in de module De activerende trainer.
Zakelijk in de module De ondernemende trainer.
Digitaal in de module De digitale trainer.
Persoonlijk in de module Persoonlijk succes.

De Ondernemende Trainer is je volgende stap naar zakelijk succes. 

Henri Haarmans (2 Facilitate 4 best results) over deze training

De afgelopen drie dagen de training 'De ondernemende trainer' bij Titia gevolgd. Ze weet in die drie dagen ruim 25 jaar ervaring op een zodanige manier samen te voegen dat je er als ondernemer gigantisch veel van leert. De afwisseling tussen werkvormen: theorie, zelf doen (blog schrijven, pitchen, etc.) en reflecteren is optimaal. Hierdoor blijf je alle drie de dagen bij de les en ga je met een goed gevulde rugzak naar huis.

Als je inhoudelijk sterk bent, maar je omzet blijft daarbij achter en/of je voelt je niet op je gemak als het gaat om acquisitie, dan is deze training geschikt voor jou.

Je leert gebruik te maken van effectieve en goedkope manieren om opdrachtgevers aan te trekken. Ook ontdek je hoe je jezelf kunt verkopen op een authentieke manier die bij je past. Hierdoor krijg je opdrachten die goed bij jouw expertise aansluiten tegen tarieven die kloppen.

In acht aaneengesloten dagdelen leer je hoe je aanbod te kiezen en ervoor te zorgen dat klanten je serieus nemen en aantrekkelijk om mee samen te werken. In deze intensieve training breng je het geleerde direct in praktijk, zodat je eerste resultaten al tijdens de training zult hebben.

Als je de strategieën toepast, komen opdrachtgevers naar jou toe en zal je deze investering zeer snel terugverdienen. Voor vragen en aanmelding kun je contact met me opnemen.

De trainingen in Trainer met IMPACT  staan open voor ervaren trainers, opleiders enBadge-3-NL

hbo-docenten (minimaal 5 jaar ervaring). Voor vragen en aanmelding kun je contact met me opnemen.

 

Als  je hebt deelgenomen aan De Activerende Trainer, is er een extra laag in deze training. Door je eerdere deelname zie je precies hoe de training is opgebouwd. Ook hier krijg je als bonus een schat aan werkvormen aangereikt.