Mindfulness

Wat je straks kunt hebben aan het hier-en-nu

Je staat met twee benen op de grond en moet niets hebben van zweverige zaken. Toch ben je nieuwsgierig naar mindfulness, bijvoorbeeld omdat je hebt gehoord dat wetenschappelijke studies de positieve effecten aantonen. Want mindfulness helpt mensen sneller te herstellen van een burn-out, zorgt dat je ondanks een hoge werkdruk toch de juiste beslissingen kunt nemen.

Als je deze workshop volgt, krijg je niet alleen niet alleen antwoord op de meest gestelde vragen hierover, maar zul je zelf ervaren hoe je gemakkelijk spanning en stress kunt verminderen in je werk en privé. Dus pieker niet langer en boek deze interactieve workshop.

Mindfulness wordt in-company aangeboden. Enkele voorbeelden van wat we bij andere opdrachtgevers deden:

  • workshops tijdens een congres (MEE). De vraag was zo groot dat we 4 workshops met in totaal 100 deelnemers hebben verzorgd
  • een dag met het team (Gemeente Nijmegen). Deze dag hielp om om te gaan met stress en hoge werkdruk en vond plaats in de voorzomer op een externe locatie: zo konden we ook naar buiten.
  • introductieworkshops, voorafgaand aan een teamuitje (o.a. Waterleidingbedrijf)

Meer weten? Ik denk graag met je mee als je contact met me opneemt.

De combinatie van gecertificeerd mindfulnesstrainer en specialist in activerend opleiden maakt deze workshops leuk, actief en nuttig. Zelfs de meest nuchtere deelnemers zullen hier veel plezier aan beleven en openstaan voor de mogelijkheden van mindfulness. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mindfulness loont: depressiviteit, stress en ziekteverzuim nemen aantoonbaar af.

Reacties van deelnemers

Een prima kennismaking met mindfulness. Een basis met toepasbare oefeningen die ik goed in de praktijk kan brengen. En dat ga ik nu doen!

Gea Naaijkens-Jansen, Manager publiekszaken Gemeente Wijchen

Titia is in balans met de boodschap. Geeft duidelijke voorbeelden, oefeningen die ze gebruikt zijn coherent met mijn leren en de doelstelling van de dag. Een tien voor deze workshop.

Jolanda Buter, Trainer- consultant bij MDF-T&C

Bijzonder hoe je in een halve dag de kennis kan krijgen, toetsen en toepassen. Door de goede aanpak leer je snel en blijft het direct hangen. Ik kan hiermee aan de slag!

John van der Ster, Black belt facilitator bij Nationale Nederlanden