Speciaal voor trainers

Ben je een trainer of opleider met hart voor het vak en vind je het belangrijk je te blijven ontwikkelen? Dan vind je op deze site veel informatie van je gading. Bureau 5 voor 9 is gespecialiseerd in opleiden en ondersteunen van trainers. Dit doen we via gratis artikelen, producten en activiteiten. Je kunt bij ons terecht voor individuele training of specifieke workshops, maar ook voor een totaalopleiding om een zakelijk succesvolle en didactische topprofessional te worden.

 

Ben je toe aan een compacte maar intensieve opleiding die zorgt dat je trainingen didactisch staan als een huis, een royaal inkomen opleveren en waarbij je ook nog goed in evenwicht voelt als mens? Via de opleiding 'Trainer met IMPACT' leer je trainingen te bouwen die staan als een huis. Maar er is ook aandacht voor jou als ondernemer. Want hoe zorg je ervoor dat klanten jou weten te vinden en naar je luisteren? De derde component van de opleiding is de persoonlijke. Want hoe red je je in een VUCA-world? (De letters staan voor volatility, uncertainty, complexity en ambiguity.) Grip op tijd, informatie, emoties en relaties zorgen voor de finishing touch.

Het exclusieve jaarprogramma trainer met IMPACT helpt trainers met ambitie en hart voor het vak

Heb je interesse voor dit programma of een van de drie onderdelen?  Neem contact op via info@5voor9.com voor een persoonlijk advies.

Bewaren