Alle 13 goed, digitaal werkboek

Alle 13 goed

High-Resolution-eCover-PNG

Heb je ook te kampen met een volle mailbox, maar wil je interessante artikelen graag bewaren? Als het gaat om Trainerstips heb ik de 13 van de beste artikelen van de afgelopen jaren gebundeld  opnieuw gelay-out. Dat bespaart je een hoop knip- en plakwerk.

Maar daar blijft het niet bij. Zoals de titel al zegt is het een cursus geworden. Je vindt daarom allerlei opdrachten bij de artikelen waarmee het makkelijk wordt de aangereikte tips zelf in de praktijk te brengen. Het document dat je ontvangt is in de vorm van een werkboek met invulbare velden. Printen kan altijd, maar op deze manier kun je er ook digitaal mee aan de slag.

Prijs € 49,95, excl 21 % btw

Teken dus nu in voor dit digitale werkboek boordevol tips en trucs en handige lijstjes waar iedereen die met groepen werkt plezier van heeft.

Bestel hier Alle 13 goed

Er zijn 4 categorieën:

1. zelfmanagement

2. resultaat via speelse werkvormen

3. groepsdynamica

4. motiveren en belonen

Het werkboek zit vol met tips en trucs en handige lijstjes. En omdat het een pdf is, zijn er ook talloze actieve links. Met 1 klik ben je bij de achtergrondinformatie, de video's en de internettools.

Maar dat is nog niet alles. Alle 13 artikelen zetten je aan tot actie. Je krijgt opdrachten. En je antwoorden kun je in invulvelden in de pdf opslaan. Is dat niet handig?

Alle 13 goed is dus:

V een superslimme pdf
V een inhoudelijk naslagwerk
V een activerend werkboek
V speciaal voor trainers
V en helemaal persoonlijk VOOR jou en VAN jou!

Voorbeeldpagina Alle 13 goed

Bestel hier Alle 13 goed

De introductieprijs van dit digitale werkboek is € 49,95 (excl 21% BTW).

Eerste reacties:

'Door de toegankelijkheid van de voorbeelden, je aansprekend taalgebruik en de doeltreffendheid van de werkvormen vind ik het een waardevolle bron. Een boek om weer even op te pakken voordat je aan die training start en je bij jezelf denkt: hoe zal ik....'

'Ik vind de vorm, bijvoorbeeld dat je in het boek je eigen aantekeningen kunt maken, ontzettend praktisch'

'Mooi zoals je het onderbouwt d.m.v. externe links met (ook) de expertise van anderen. Als lezer krijg ik het gevoel dat ik deel uit mag maken van een groter collectief. Hierdoor ook zit er geen enkele toon van betutteling (of als je wilt ‘jufferig’ of ‘ik ben de alwetende’). Ik lees hierin juist jouw kracht om te verbinden en je kwaliteit om te eren wat anderen hebben ontwikkeld of bedacht.'

Verschenen eind 2016: Training 2.0

verschijnt in september

Mijn nieuwste boek Training 2.0 is eind 2016 verschenen. Het rekent af met onzekerheden die je soms als trainer kunt hebben, zoals:

  • besteed ik niet te veel tijd aan de voorbereiding
  • zouden mijn deelnemers hier wel op zitten te wachten
  • kan ik mijn opdrachtgever haarscherp vertellen waarom ik wat doe- en met welk effect?
  • hoe voorkom ik dat deelnemers na de training de inhoud laten voor wat het is
  • hoe houd ik het leuk voor de deelnemers- en voor mezelf
  • krijg ik wel genoeg werk?

Met dit boek leer je de ingrediënten waarmee je elke training succesvol kunt afsluiten- ongeacht de samenstelling van de groep, het tijdstip van de dag, het weer en andere omstandigheden.

De IMPACT-methode helpt je hierbij.

Verwacht, E-training: Meervoudige intelligenties

In deze 10-delige serie kom je alles te weten over talenten van je deelnemers. Met behulp van Meervoudige intelligenties weet jij aan te sluiten bij je deelnemers, maar ze ook uit dagen. Met meer dan 100 werkvormen, templates, en zo'n 50 filmpjes die je stap voor stap op weg helpen.

De filmpjes worden momenteel in een e-training vormgegeven.