26 september 2014: Dag van de trainer

Op de Dag van de trainer, georganiseerd door Uitgeverij Thema, geef ik onderstaande workshop.

WORKSHOP: Inpakken of wegwezen: 10 topstrategieën om te verbinden vanaf het eerste begin

Als trainer is het je dure plicht om je deelnemers vanaf het eerste begin voor je te winnen. Uit breinonderzoek blijkt namelijk dat het prikkelen van positieve emoties een van de beste manieren is om het leerrendement te verhogen. In deze workshop deelt Titia van der Ploeg 10 topstrategieën uit Amerika om deelnemers vanaf het eerste moment te verbinden. Met elkaar, met jou, met de inhoud van de training, met de werkwijze en natuurlijk met het te behalen resultaat.
Het is een hoogtempo workshop, voor trainers die op zoek zijn naar praktische tools om direct in hun eerstvolgende training toe te passen.

Voor meer informatie en aanmelding verwijs ik je graag naar de site van Thema.