Off-day

Werkplek of slagveld?

Werkplek of slagveld?

Geweldige successen, ronkende resultaten.. maar vandaag even niet. Herken je dat, zo’n dag dat er niet veel uit je handen komt? Vandaag had ik zo’n dag. Een bureau vol papieren, mailtjes die op wonderlijke wijze wel binnenkwamen maar die ik niet kon verzenden en de kou die door de ramen naar binnen kwam. Een echte off-day, en het is niet eens Blue Monday. Hoe kan dit nou gebeuren en wat is er aan te doen?

 

Zelf ben ik gaan sporten, en voel me nu een stuk frisser. En nu heb ik een mindmap gemaakt, lekker om het van me af te schrijven. En orde op zaken te stellen. Want de mindmap is een effectief instrument om grip te krijgen op tijd en informatie.

 

 

Met een mindmap kreeg ik weer grip op de zaak :)

Zo kreeg ik weer grip. Klik op de afbeelding om deze mindmap te bekijken.

Je kunt je mindmap gebruiken om:

  • te plannnen
  • te leren
  • draaiboeken in een oogopslag te bekijken
  • informatie over te dragen
  • en nog veel meer

Op 11 maart kun je dit zelf ervaren. Dan kun je leren mindmappen. Schrijf je je voor 15 februari in en hoor je bij de eerste 7 deelnemers? Dan krijg je het dagarrangement en materiaal ter waarde van 75 euro er gratis bij. Je betaalt dan maar 299 euro excl BTW, maar verder all inclusive.

En mijn bureau? Dat is morgen aan de beurt.

Waar zou jij mindmaps voor willen inzetten? En hoe ga jij om met een off-day? Je reactie is welkom.