Vers van de digitale pers: Alle 13 goed

High-Resolution-eCover-PNGHeb je ook te kampen met een volle mailbox, maar wil je interessante artikelen graag bewaren? Als het gaat om Trainerstips heb ik de 13 van de beste artikelen van de afgelopen jaren gebundeld  opnieuw gelay-out. Dat bespaart je een hoop knip- en plakwerk.

Maar daar blijft het niet bij. Het is een digitaal werkboek geworden. Je vindt er allerlei opdrachten bij de artikelen waarmee het makkelijk wordt de aangereikte tips zelf in de praktijk te brengen. Het document dat je ontvangt is in de vorm van een werkboek met invulbare velden. Printen kan altijd, maar op deze manier kun je er ook digitaal mee aan de slag.

Schermafbeelding 2015-04-29 om 17.28.05

Dit digitale werkboek staat boordevol tips en trucs en handige lijstjes waar iedereen die met groepen werkt plezier van heeft.

Er zijn 4 categorieën:

1. zelfmanagement

2. resultaat via speelse werkvormen

3. groepsdynamica

4. motiveren en belonen

Het werkboek zit vol met tips en trucs en handige lijstjes. En omdat het een pdf is, zijn er ook talloze actieve links. Met 1 klik ben je bij de achtergrondinformatie, de video’s en de internettools.

Maar dat is nog niet alles. Alle 13 artikelen zetten je aan tot actie. Je krijgt opdrachten. En je antwoorden kun je in invulvelden in de pdf opslaan. Is dat niet handig?

Alle 13 goed is dus:

V een superslimme pdf
V een inhoudelijk naslagwerk
V een activerend werkboek
V speciaal voor trainers
V en helemaal persoonlijk VOOR jou en VAN jou!

Bestel hier Alle 13 goed

De introductieprijs van dit digitale werkboek is € 49,95 (excl 21% BTW).