Check it out: online omgeving voor blended learning

Op 30 juni kun je meedoen met de gratis workshop Blended Learning, LearningStone en Pizza!

www.LearningStone.com is een in Nederland ontwikkelde online tool voor de training- en coaching-professional die binnen een jaar zowel in Nederland als in de VS razend populair is geworden.

Iedere trainer weet dat persoonlijk contact belangrijk blijft en live bijeenkomsten helemaal niet weg-geautomatiseerd kunnen worden. De oprichters van LearningStone hebben daarom een systeem ontwikkeld dat zich richt op het zogenaamde Blended Learning. Met LearningStone vul je live trainingen en coachingstrajecten aan met digitale middelen. Zo voeg je waarde toe aan je trajecten en bespaar je veel tijd en geld.

De eenvoud in het gebruik en het stijlvol ontworpen systeem zorgt er voor dat de professionals zich kunnen concentreren op de inhoud in plaats van op de techniek. LearningStone verhoogt daarmee het rendement voor zowel de professional als voor de cursist.

Op 30 juni presenteren de ontwikkelaars van LearningStone deze tool en ervaar je de mogelijkheden van Blended Learning, gebaseerd op ervaringen van trainers in Nederland en de VS.

De gratis workshop vindt plaats op dinsdag 30 juni van 17.00 uur tot 19.00 uur. De locatie is Trainspot, Kleine Singel 33, 3572 CG Utrecht. Er wordt pizza geserveerd!

Aanmelden workshop Blended Learning