25 september: workshop Matchen & Stretchen

Durf jij te werken met aparte werkvormen? En durf je ze zelf te ondergaan? Kom dan naar deze workshop en ontdek hoe je op een creatieve manier het beste in je deelnemers naar boven kunt halen.
Mensen leren beter als ze ook plezier hebben én hun vaste patronen doorbreken. Matchen & Stretchen dus. Je gaat dit zelf ervaren en vertalen naar jouw praktijk. Naar wie jij bent en naar hoe jij traint.

De IMPACT-methode legt de basis voor een succesvolle training. IMPACT is een acroniem, en staat voor: Intelligent, Motiverend en inspirerend, Persoonlijk en veilig, Actief, Creatief, en Transfergericht. In de workshop gaan we aan de slag met  creativiteit. Na afloop heb je drie concrete tools om via creatieve oplossingen het rendement van jouw trainingen te verhogen.
Verleg je grenzen maar blijf authentiek. Dat is de sleutel voor succes is om mensen echt zelf aan de slag te laten gaan, en dat kan op heel veel manieren.

De workshop is onderdeel van de Dag van de Trainer, die dit jaar in het spant in Bussum wordt gehouden. Datum is 25 september.

Bonus Matchen & Stretchen