In company

Leergang Activerend Opleiden

Op dit moment werk ik veel in company als opleider van hbo-docenten. Afgelopen vrijdag eindigde een traject van 15 dagen bij InHolland in Diemen, en de groep is zich nu druk aan het voorbereiden op het examen.

logo inholland.preview_0

Dinsdag gaat een groep docenten van Avans in ‘s-Hertogenbosch examen doen. In twee subgroepen laten ze zien dat ze het activerend opleiden doorgronden en beheersen. En het bijzondere is: er mag geleerd worden tijdens het examen.

logo_avans_kln_0

Bij de Hanzehogeschool is de eerste groep bij de FEM goed op streek. De verkorte leergang voor ervaren docenten start aankomende vrijdag. hanzehogeschool-groningen logo

Ik ben dankbaar met al deze keien te mogen werken en hoop dat zij en hun studenten veel plezier beleven aan de leergang activerend opleiden.

 Mindmappen

Een persoonlijk record: maar liefst 15 mindmaptrainingen achter elkaar bij zorgverlener Middin. Het enthousiasme over de mogelijkheden van mindmappen werkt aanstekelijk en ik ben heel blij dat deze mooie techniek omarmd wordt door zoveel medewerkers.

Middin_RGB_824x675