Inpakken en wegwezen

Schermafbeelding 2016-07-14 om 09.01.09

Ken je de boekjes ‘Inpakken en wegwezen’? Jarenlang kocht ik ze om tijdens de vakantie korte verhalen van bekende schrijvers te lezen, in gedachten onder een parasol op het strand. De titel van deze boekjes heeft me trouwens geïnspireerd. Ik gebruikte echter ‘Inpakken of wegwezen’ voor workshops over verbinding maken met je deelnemers. Van de 10 strategieën om dit te doen heb ik een pdf gemaakt, die je direct kunt downloaden door op de afbeelding te klikken:

Schermafbeelding 2016-07-15 om 13.02.59

10 manieren om te verbinden met je deelnemers

Ook nu weer ben ik bezig met de vakantieliteratuur, alleen kies ik deze keer voor een paar dikke romans. Verder twijfel ik of er ook vakliteratuur in de koffer gaat. Ofwel: koppel ik mezelf helemaal af of toch niet? Ik ben er nog niet uit, soms zijn vakboeken ook fijn om te lezen. Uitgeverij Thema publiceerde bijvoorbeeld een businessroman (komt mooi uit, twee in een) en bij managementboek zijn hele pakketten van topauteurs voor een prikkie verkrijgbaar. Of eerst maar eens kijken wat er nog in de kast ligt??

Hoe pak jij dit aan? Vakliteratuur mee of niet? Ik lees graag je reactie in het commentaarveld. Ook waardeer ik als je dit artikel deelt via een van de knoppen hieronder.

PS Veel mensen hebben een paklijst voor hun vakantiebenodigdheden. Maar ook op het werk kunnen checklists en templates je productiviteit verhogen en je rust geven. Meer hierover met voorbeelden vind je in het artikel ‘Checklists en templates‘.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren