Mindmap als uitnodiging

Al jaren geef ik training hoe je met de hand mindmaps kunt maken. Om informatie slimmer te verwerken en onthouden. De derde druk van mijn boekje komt uit in de vorm van een minicursus zodat je direct aan de slag kunt gaan. Maar soms is het beter om een mindmap op de computer te maken. Vanwege de leesbaarheid bijvoorbeeld, of omdat je er documenten aan wilt ‘hangen’.

Onlangs werd ik gevraagd als spreker voor het congres van de Nederlandse Vereniging Leidinggevenden Operatieafdeling (NVLO), met als thema Mindful Leiderschap. Mijn bijdrage gaat over hoe je mindmappen kunt inzetten voor rust in je hoofd, overzicht en andere fraaie zaken die het mindful leiderschap ten goede komen.

De reden dat ik dit congres noem is echter omdat de organisatie ook graag een uitnodiging op de site en in het programmaboekje wilde hebben in de vorm van een mindmap:

Een digitale congresuitnodiging die ik maakte voor de NVLO

Deze heb ik gemaakt met het (betaalde) programma Imindmap, maar er zijn ook andere (gratis) mogelijkheden om digitaal mindmaps te maken, zoals Mindmeister, Freemind en Coggle.

Heb je interesse in een workshop digitaal mindmappen? Meld je dan aan via titia@5voor9.com. Bij voldoende belangstelling organiseer ik een workshop met open inschrijving. In-company is natuurlijk ook mogelijk.