NOBTRA congres: Lang zullen we leren

Voor het tienjarig bestaan organiseerde de Nederlandse Orde van Beroepstrainers het congres ‘Lang zullen we leren’. Workshopleider Ger Driesen, onder meer directeur van de online-leeromgeving Newspring nam dat heel letterlijk: hoe kunnen we goed blijven leren als we allemaal 100 jaar worden. Wat betekent dit voor hoe we naar werk kijken? Het verslag van deze interessante workshop maakte ik in de vorm van een mindmap. Leuk om te doen, en handig om terug te lezen.

Ger Driesen: Serieel meesterschap, Ikigai en gepersonaliseerd leren zijn bouwstenen voor leren met IMPACT tot je honderdste levensjaar.

Heb je interesse in de highlights van deze workshop? Mail me (titia@5voor9.com) en ik stuur je de mindmap toe.

Wil je zelf leren mindmappen? Bestel dan mijn minicursus. Inclusief verzenden en BTW betaal je € 19,95 voor de cursus in boekvorm. Wil je persoonlijke feedback op je eigen mindmaps en tips waardoor je er nog meer uit haalt? Dan kun je voor 50 euro extra (ex BTW) een voucher hiervoor kopen, die 2 jaar geldig is.