10 Gouden regels

Heb je affiniteit met het trainersvak? Schrijf je dan in voor het webinar op 17 december

Een webinar over de belangrijkste lessen uit mijn carrière als trainer. Als voormalig Trainer van het jaar heeft NOBTRA me gevraagd om op dinsdag 17 december van 20.00 – 21.00 uur een webinar te verzorgen. Dat doe ik natuurlijk graag. Sluit je aan bij mijn webinar? Dan deel ik 10 gouden regels met je.

Na al die jaren te werken als trainer, wat zijn dan de belangrijkste lessen? Ik deel ze met je tijdens het webinar op 17 december.

10 gouden regels die maken dat ik na 25,000 deelnemers nog steeds met heel veel plezier mijn werk doe, veel werk mag doen en uitstekende resultaten behaal. En dat op een economische manier, dat wil zeggen dat ik bergen kan verzetten in relatief weinig tijd en zelf energie overhoud of zelfs energie krijg.

Je krijgt niet alleen de regels zelf, maar ook de achtergrond erachter, voorbeelden vanuit de praktijk zodat je ze zelf kunt toepassen. Daarnaast ben ik natuurlijk ook heel benieuwd naar jouw succesvoorbeelden. Of faalmomenten, want die zijn vaak ook enorm leerzaam -achteraf.

Zie ik je op 17 december? Geef je dan op via: https://nobtra.nl/nieuws/nobtra-webinars.

PS NOBTRA meldt: Komend jaar zullen op 8 dinsdagavonden onze trainers van het jaar plus 2 kandidaten voor 2021, onder leiding van Stefan Bos van @Sync een webinar geven over hun trainingspraktijk. 
Het is een unieke kans voor trainers, opdrachtgevers en andere mensen die van trainen houden om contact te leggen met de betere trainers van Nederland. Gratis bovendien, ook voor niet leden.