Opname webinar 10 Gouden Regels beschikbaar

Een webinar over de belangrijkste lessen uit mijn carrière als trainer. Als voormalig Trainer van het jaar heb ik voor de NOBTRA een webinar hierover verzorgd. Heb je dit webinar gemist of wil je nog eens terugkijken of luisteren? Dat kan, want de opname met 10 gouden regels is nu beschikbaar.

Bekijk of beluister de opname van het webinar, waarin ik mijn succesgeheimen deel

10 gouden regels die maken dat ik na 25.000 deelnemers nog steeds met heel veel plezier mijn werk doe, veel werk mag doen en uitstekende resultaten behaal. En dat op een economische manier, dat wil zeggen dat ik bergen kan verzetten in relatief weinig tijd en zelf energie overhoud of zelfs energie krijg.

Voor wie wil kijken:

Via deze link krijg je direct toegang tot het webinar.

Helaas is de opname iets te laat gestart, waardoor de introductie en de start van de eerste gouden regel ontbreekt. Die krijg je daarom nu alvast:

Een goede trainer is een luie trainer

Titia van der Ploeg, gouden regel 1

Je krijgt niet alleen de regels zelf, maar ook de achtergrond erachter, voorbeelden vanuit de praktijk zodat je ze zelf kunt toepassen. Daarnaast ben ik natuurlijk ook heel benieuwd naar jouw succesvoorbeelden. Of faalmomenten, want die zijn vaak ook enorm leerzaam -achteraf.

Voor wie liever alleen wil luisteren
(in de file bijvoorbeeld):

Via deze link krijg je de geluidsopname van het webinar direct in je downloadmap.

In deze live-opname zitten ook momenten dat er vragen worden gesteld aan de deelnemers aan het webinar. De stiltes na deze vragen kun je gebruiken om de vragen voor jezelf te beantwoorden.

Veel plezier met mijn 10 gouden regels, ik ben benieuwd naar je reactie. En voel je vrij om deze post te delen.