Sylla Pahladsingh

Sylla Pahladsingh heeft meer dan 20 jaar internationale werkervaring als trainer, facilitator, coach en consultant op het gebied van persoonlijk leiderschap en organisatie-ontwikkeling. Aanvankelijk aan de slag als ingenieur in de tropen besefte ze dat haar hart lag bij het menselijk aspect van leren en innoveren, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het verbinden van mensen.

Ze heeft langere periodes in Kenia, Bhutan, Vietnam en de VS gewoond en gewerkt met klanten uit een rijk spectrum aan culturen en doelgroepen: lokale gemeenschappen, NGO’s, UN organisaties, ministeries, bedrijfsleven. Haar multiculturele achtergrond, het leven en werken in verschillende culturen, met verschillende doelgroepen heeft haar overtuigd van de kracht van diversiteit.

Samen met Jim Morris heeft ze een boek geschreven ’the Eight Great Beacons of Cultural Awareness, Navigating the Cultural Landscape’ (Thema, 2016). Dit boek benadrukt het belang van ‘cultural intelligence’ voor iedereen die internationaal werkt en leiding geeft aan ‘global’ teams. Haar favoriete motto is “Verander de wereld, begin bij jezelf”. Sylla ontwikkelt en faciliteert trainingen over persoonlijk leiderschap, communicatie, teamwork, met aandacht voor cultuur en diversiteit.

Meer informatie vind je op haar website www.syllapahladsingh.com

Een overzicht van haar boeken vind je op Managementboek.