Banner-Powetools-Online-Trainingen

Powertools voor Live Online Trainingen

10 nieuwe ideeën en activiteiten om toe te voegen aan je Live Online Training

Wanneer?

Vrijdag 23 april, van 11:00-12:15 uur.

Waar?

Live & Online, via Zoom.

Hoe lang duurt de training?

75 minuten

Investering:

€ 25 excl. btw

Geef jij online trainingen? Dan heb je vast al meegemaakt dat het lastig is om de aandacht van de deelnemers vast te houden. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat het volgen van live online trainingen veel meer van de hersenen vraagt.

Hierdoor heb je te maken met deelnemers die

  • normaal gesproken met gemak uren naar je kunnen luisteren, maar nu na een uur (of minder) al heen en weer schuiven op de stoel;
  • afgeleid raken door de omgeving;
  • de materie gewoonweg niet meer op kunnen nemen omdat je te lang achter elkaar doorgaat.

Je weet dat het zonde is! Als de deelnemers de materie van jouw live online workshop niet op kunnen nemen, halen ze ook niet de resultaten die je ze belooft.

Onze hersenen zijn niet gewend aan live online trainingen. We zijn gewend aan trainingen, workshops of presentaties op locaties. Zoals we dat vroeger ook hadden op school.

Gelukkig zijn er manieren om de live online trainingen die jij geeft, zo aan te bieden dat mensen wél de concentratie vast kunnen houden bij jou. Dat ze de afleiding buiten kunnen sluiten en dat ze wél het resultaat halen dat jij voor ogen hebt.

Dat kan met behulp van 10 Powertools voor Live Online Trainingen.

Een goed begin

Afwisseling is de sleutel tot succes! Ze zeggen altijd dat ieder begin moeilijk is. Dat geldt ook voor het starten van de live online training. Je krijgt powertools om direct vanaf het eerste moment de aandacht te trekken, deze vast te houden en handvatten om de deelnemers te helpen bij hun doelen!

Trek de aandacht

Direct nadat je de aandacht hebt getrokken bij de start, komt er een nieuwe uitdaging kijken bij het geven van je online training. Namelijk: de aandacht vast weten te houden. Je moet daarvoor de hersenen triggeren en in je ontvangt powertools je daarbij gaan helpen.

Verras!

Het verrassingselement zorgt ervoor dat je de deelnemers nieuwsgierig maakt. Zo kun je net wat langer de aandacht vast houden en komt de inhoud nog beter over!

Krachtige afsluiting

Wil je dat jouw live online training iedereen bijblijft? De afsluiting is daarbij het allerbelangrijkste element. Door de powertools voorkom je dat de training rommelig wordt afgesloten. Je gaat met de deelnemers kijken wat ze hebben geleerd en deze successen vieren.

Reacties van enthousiaste deelnemers

Veel beter, leuker en nuttiger dan ik had verwacht!

Bedankt voor de inspirerende training.

Een hele fijne ochtend, dank je wel!

Dank je wel, ik heb veel geleerd!

Hoe werkt het?

Na je aanmelding ontvang je direct inloggegevens voor een online academie. In deze online academie vind je de startopdracht, waarmee je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de online training. Deze training wordt live gegeven op vrijdag 23 april, van 11:00-12:15 uur.

Na afloop van de online training ontvang je in dezelfde online academie de opname. Je kunt de online training altijd terugkijken.