Verslag event Trainen met toekomst

De avond voor het event logeerde ik bij mijn eventmanager Gerda Bulstra, die in Utrecht woont. Omdat het mijn eerste grote eigen event was, het op een zaterdag plaatsvond en ook nog eens zo goed als gratis was, vreesde ik dat de helft van de mensen mogelijk niet zou komen. Gelukkig bleek deze angst ongegrond: vlak voor middernacht kreeg ik nog een aanmelding en om 7.30 uur de volgende dag nog een. En zij bleken niet eens de laatsten te zijn. We hebben stoelen bij moeten plaatsen.

P1030896
Judith de Bruijn, Titia van der Ploeg en Gerda Bultstra

En daar stond ik dan, tussen 100 collega’s op een mooie zaterdag in september mijn 25-jarige trainersjubileum te vieren, met een training. Voor mij was het een spannende, maar ook heerlijke dag. Ik geniet na van alle positieve reacties en ben blij en trots met twee groepen aan de slag te gaan met de driedaagse De activerende trainer en De ondernemende trainer. Binnenkort meer hierover.

Foto’s van Pieter Joop (mijn echtgenoot) heb ik op facebook gezet, want wie over de toekomst praat moet met zijn tijd meegaan nietwaar? Voor iedereen die erbij was: misschien zie je jezelf terug op een van de foto’s. Breinprincipe 2 (herhaling) kun je mooi activeren via deze samenvatting.

Voor wie er niet bij was: ik ga het zeker weer doen volgend jaar. Zoveel enthousiasme smaakt naar meer!

DSC05840
100 Trainers met ambitie en hart voor het vak