Verse Activerende Trainers

Drie dagen hard werken, veel plezier en af en toe een traan: de nieuwe lichting activerende trainers is een feit. Met uitzicht op bos en sneeuw hebben de trainers zich activerend opleiden met de IMPACT-methode eigen gemaakt. Vanaf nu zijn hun bijeenkomsten sneller ontworpen en met maximale aansluiting op leerstijlen en intelligenties.

Met de dubbelfunctie van deelnemer en trainer hebben de deelnemers alle werkvormen zelf ervaren en geëvalueerd vanuit verschillend perspectief. De kaarten met ‘schatgraven’ werden ingevuld door allen. Ook trainer Titia had er eentje, want uit de groep kwamen ook prachtige en creatieve bijdragen.

De nieuwe activerende trainers

De nieuwe activerende trainers

Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Schrijf je dan nu in voor De trainer als ondernemer of voor de module Persoonlijk succes. Je krijgt niet een inhoudelijke toptraining waardoor je betere resultaten zult behalen. Daarnaast is het ook de ultieme gelegenheid om werkvormen te verzamelen voor je eigen praktijk.