Inspiratie à la Carte

Workshop creativteit – bij Schouten en Nelissen

Vorige week was de eerste avond van de Inspiratie à la Carte sessies die FM&D dit jaar organiseert. Titia van der Ploeg, trainer van het jaar (NOBTRA) beloofde ons minimaal 3 tools om creativiteit in je trainingen te verhogen. Zo’n 50 docenten (SNU) en trainers, vast en freelance kwamen hier vol verwachting op af. En we werden niet teleurgesteld!
Titia trapte af met een heldenraadsel om zich voor te stellen (practice what you preach, tenslotte) en dat was de inleiding van een twee uur durende stroom van creatieve methoden en technieken die we soms ook direct mochten uitproberen. Aan het einde van de avond konden we samen makkelijk tot een lijst van ten minste 25 tips & tools komen die we mee naar huis namen. Een mooie oogst!
Dankjewel Titia voor deze inspirerende en praktisch toepasbare aftrap.

Kleuren buiten de kleuterschool: dat blijkt nog nuttig te zijn ook!

Kleuren buiten de kleuterschool: dat blijkt nog nuttig te zijn ook!