Dag van de Trainer – met korting

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet, dus ik neem even de vrijheid je te vertellen dat ik een van de sprekers ben op de Dag van de Trainer, die uitgeverij Thema dit jaar voor de vijfde keer organiseert. Op vrijdag 25 september, in Theater Het Spant in Bussum.

Het thema is deze keer Authenticiteit. Voor de één een vanzelfsprekendheid, voor de ander een uitdaging. We willen het uiteindelijk allemaal: echte ervaringen, ongekunstelde emoties, pure producten. Behalve ik doen ook Bas Haring, René ten Bos, Karin de Galan, Judith Budde, Marleen de Bruijn, en nog veel meer ervaren trainers mee.

Ik vind het heel leuk om je voor de Dag van de Trainer het early bird tarief te kunnen aanbieden. Als relatie van mij profiteer je zo van 50 euro korting: je betaalt geen € 295 maar slechts € 245 voor deze inspirerende dag. Normaal loopt de early bird actie tot 1 juli, maar voor jou geldt die einddatum niet. Bovendien ontvang je een Themaboekenbon van 25,00 euro. Gebruik hiervoor op de website actiecode DVDTSP2015.

banner-dvdt2015-1431954403

Wil je meer weten over het programma en wie er allemaal een bijdrage leveren? Of wil je je inschrijven? Kijk dan op www.thema.nl. Ik hoop echt je te zien op 25 september!

Groeten van Titia van der Ploeg