Scheur je los

De coachingskalender van dit jaar besteedt voor het eerst aandacht aan meervoudige intelligenties. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee en ook vond ik het leuk twee bijdragen te mogen verzorgen (heb je deze thuis? Kijk dan bij 8 april en 5 mei).

titia met coachingskalender

Maar liefst 47 bijdragen met dit thema werden aangeleverd in samenwerking met de IAF, de beroepsvereniging van facilitators. Zij hebben er een speciale pagina voor aangemaakt die elke keer wordt aangevuld als er een nieuwe bijdrage wordt geplaatst.

Zin in een job-aid met overzicht van de acht intelligenties? Reageer dan op deze blog of mijn blog met als titel Zit het zweet op de juiste rug.

1 reactie

  1. Gerda Bultstra op 11 januari 2016 om 23:13

    Ze zeggen wel eens ‘als Pasen en Pinksteren op een dag vallen’. Dat is nu niet het geval, maar ik zag dat jouw bijdrage valt op Bevrijdingsdag en Hemelvaart! Dat wordt dan dubbel feesten met de muzikaal-ritmische intelligentie.