12 april 2017: Masterclass ‘Je eigen Training 2.0’

 

We versterken iedere dag ons plastische brein door te werken aan onze ontwikkeling: een proces dat pas stopt als we geen hartslag meer hebben. Door als trainer zelf het enthousiaste rolmodel te zijn en door je deelnemers hard te laten werken zorg je voor uitzonderlijk krachtige, effectieve en aansprekende trainingen.

Maar hoe doe je dat nou? Met trots presenteer ik mijn nieuwste boek Training 2.0. Dit boek biedt je een systeem om je trainingen te ontwerpen volgens 6 succeselementen. Ook bestaande trainingen kun je hier mee opfrissen zodat het voor jou leuker wordt om ze te geven. Ofwel ‘leren als een speer, in een geweldige sfeer’. Het mooie is, dat dat eigenlijk vrij gemakkelijk te bereiken is.

Direct aan de slag

Tijdens deze masterclass krijg je concrete input waar je direct mee aan de slag gaat. Ik laat je zien hoe je kunt aansluiten op talenten van je deelnemers, maar ook hoe je hen kunt uitdagen. Meervoudige intelligenties, leerstijlen en differentiatie spelen hierbij een belangrijke rol.

Samen met mij en mededeelnemers ga je in gesprek over hoe je jouw training zodanig kunt vormgeven zodat jij en je deelnemers er veel plezier aan beleven. Uiteraard staat de inhoud niet ter discussie, dat is jouw expertise.

Praktisch

  • Je investering: € 195,00, ex BTW
  • Datum: woensdag 12 april 2017
  • Tijden: van 10.00 uur tot 16.00 uur, inclusief lunchbuffet
  • De masterclass vindt plaats nabij Arnhem

Aanmelding

Je kunt je via deze link aanmelden voor de Masterclass ‘Je eigen Training 2.0’.

Download hier de inhoudsopgave van Training 2.0 of bestel het boek Training 2.0. De prijs van dit full-colour boek bedraagt € 24,95. Je kunt het hier bestellen (bij Managementboek). Extra: als koper van het boek kun je gratis een digitaal bouwplan downloaden. Zo kun je nog makkelijker je trainingen ontwerpen. Wil je liever een gesigneerd exemplaar? Bestel HIER en ik stuur het persoonlijk naar je toe.

Bewaren