Actiekaarten uitverkocht

Zou je mee willen denken?

Deelnemers keuze bieden om dat wat ze geleerd hadden te verwerken op een manier die bij ze aansluit. Variatie aanbieden via verschillende talenten, maar ook door toetsende, reflecterende en creatieve verwerkingsvormen aan te bieden. Dat op een docentvriendelijke manier, vormde de basis van Actiekaarten.

Nu de actiekaarten zijn uitverkocht, denken we over een nieuwe opzet. Denk je mee?

Tweeduizend toolkits met Actiekaarten hebben hun weg gevonden in trainings-en onderwijsland. Een prachtig resultaat, want toen Lia Bijkerk en ik de toolkit ontwikkelden, was er nog geen hulpmiddel voor trainers en docenten om te differentiëren. En nu zijn ze op en denken we na over een nieuwe uitvoering. Met digitale ondersteuning of zelfs helemaal digitaal uitgeven. Of toch vooral met de vertrouwde kaarten aan de slag.

Ben je zelf in het bezit van actiekaarten of zou je ze willen gebruiken? Ideeën voor de nieuwe uitgave hoor ik graag via titia@5voor9.com of in het commentaarveld hieronder.