Escaperoom BKE

Vlak voor de zomervakantie waren we als trainers bij Edufit gevangengenomen. Vrijwillig weliswaar, want we hadden het volste vertrouwen om uit deze  BKE Escaperoom te ontsnappen en de wereld te redden.

Het gegeven was: vind de ontbrekende rapporten voordat de visitatiecommissie komt. Thema: examinering. De afgelopen jaren heb ik (en mijn collega’s ook) veel docenten mogen opleiden voor de Basiskwalificatie Examinator. De stof zat er dus goed in dachten we. Toch viel het niet mee om alle clou’s te vinden en de tijd tikte door. Bij de nabespreking ontdekten we dat we inhoudelijke vaardigheden, puzzelvaardigheden en teamwork nog beter hadden kunnen combineren.

We kijken terug op een erg leuke en zeer leerzame middag.

De BKE-escaperoom is binnenkort ook voor jouw collega’s beschikbaar. Dit kan op locatie bij Edufit of op locatie. Bijvoorbeeld bij jou in de buurt of zelfs op school.