Van blunder tot meesterwerk

Drie actiekaarten om direct te proberen

Heb je je al ingeschreven voor de ‘boek’presentatie over de nieuwe toolkit Actiekaarten? Op 6 februari verwelkomen we je graag met een korte masterclass en borrel na afloop. Via deze link kun je je direct inschrijven. Met je kaartje krijg je gelijk de toolkit erbij.

Als voorproefje deel ik in deze TrainersTip ik 3 Actiekaarten met je, die je meteen kunt proberen als je je deelnemers wilt laten reflecteren. Omdat 2019 is uitgeroepen tot Rembrandt-jaar heb ik de kaart ‘Meesterwerk’ gekozen.

‘Every master was once a disaster’ hoorde ik als eerste van T. Harv Eker. In gewoon Nederlands: oefening baart kunst. Toch is oefenen niet genoeg, want zonder reflectie blijf je dezelfde fouten maken. De actiekaart ‘Blunder’ gaat hier op een speelse en opbouwende manier op in.

Wil je graag komen, maar heb je de actiekaarten al in bezit? Mail me dan via titia@5voor9.com en dan noteer ik je komst.

De gekozen kaarten hebben alle drie reflectie tot doel, maar vanuit verschillende talenten: intrapersoonlijk, logisch-mathematisch en lichamelijk-kinesthetisch. Je kunt ze afzonderlijk aanbieden, maar ook als keuzeopdracht.