Twee mooie tools voor online trainen en faciliteren

Hoezeer we face-to-face bijeenkomsten missen, online werken en lesgeven is een blijvertje. Ik heb met vier platforms leren werken, allerlei soorten trainingen gegeven en geconcludeerd dat er heel veel mogelijk is, mits je werkt met een goed didactisch ontwerp.

In deze Trainerstip deel ik informatie die twee gewaardeerde collega’s op een rij hebben gezet.

Download deze tools voor online trainen en faciliteren:

En ikzelf?

Ik help je graag met het opzetten van jouw online en offline trainingen. Daarnaast geef ik ook veel van mijn trainingen online. Achter de schermen ben ik een heel mooi online trainingsprogramma aan het opzetten, daarover meer de volgende keer.

Tot slot heb ik weer een podcast voor je klaarstaan. Ik was beduusd van het succes van mijn eerste editie, 4533 views op LinkedIn, ik kreeg superleuke reacties en iemand maakte er zelfs een filmpje van. De tweede podcast gaat over metaforen. En wat te doen als de gebruikte metafoor anders uitpakt dan je had voorzien.