Bedankt voor het aanvragen van de 25 Gouden Online PresentatieTips

Gefeliciteerd! Je kunt nu de Checklist voor online presenteren downloaden.

Als je deze 25 tips ter harte neemt, zul je merken dat je online presentaties soepeler verlopen en dat je er ook zakelijk meer resultaat uit haalt.

Je ontvangt deze tips binnen enkele minuten ook per e-mail. Zo kun je ze er later altijd nog eens bij pakken. Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer dan altijd even de spam-folder.

Titia - 75 Gouden Presentatietips (1)

Geef je live presentaties, vergaderingen en bijeenkomsten meer glans

Voor een grote groep staan, je moet het maar doen. Dat het niet eenvoudig weten we. Dat is vaak ook een van de redenen dat mensen het spannend vinden om voor die groep te gaan staan. We kennen namelijk allemaal...

  • slaapverwekkende vergaderingen, waarbij je blij bent als je mag notuleren. Dan kun je je hoofd er in ieder geval nog een beetje bij houden;
  • presentaties waar de inhoud je niet kan boeien en je collega's jouw aandacht wel weten te trekken;
  • bijeenkomsten waar de persoon voor de groep niemand weet te activeren.

Het maakt niet uit of je een vergadering of training geeft, net als dat het niet uitmaakt of je voor het eerst voor een groep gaat staan of dat je het al veel vaker hebt gedaan. Je hebt in alle gevallen te maken met een groep die geactiveerd moet worden. Je wilt ze bij wat jij vertelt betrekken, je wilt ze verrassen en inspireren.

Doe dat door je presentaties, vergaderingen en bijeenkomsten meer glans te geven met de 75 Gouden PresentatieTips. Vraag het e-book hieronder gratis aan.

Ontdek nu hoe jij inspirerende presentaties geeft en zorgt voor actieve deelnemers. Ongeacht het onderwerp!

dit veld niet invullen s.v.p.