Programma en FAQ

Activerend trainen is de basis van waaruit ik werk. Tijdens dit event zul je dan ook regelmatig zelf actief bezig zijn met de inhoud. Dit doe je individueel, maar ook in subgroepen en plenair.

Zelf zal ik ook kennis met je delen. Ik doe dit door mijn ervaringen te vertellen en door je concrete inhoud aan te bieden. In Trainen met toekomst krijg je de unieke IMPACT-methode aangereikt, met daarin onder andere:

I   = Intelligent: o.a. breinprincipes en meervoudige intelligenties

M = Motiverend en inspirerend

P  = Persoonlijk  en veilig, maar met veel interactie

A  = Actief,  als deelnemer ben je continu zelf actief

C  = Creatief:  via eye-openers, speelse werkvormen en keuze

T  = Transfer:  het geleerde toepassen in de praktijk.

Tijdens de lunch heb je de gelegenheid om te netwerken en om Actiekaarten, mijn tool voor trainers of het boek Mindmappen in te zien.

FAQ

Waarom vindt Trainen met IMPACT plaats op een zaterdag?

Antwoord:
Ik ben me er van bewust dat het weekend een belangrijk moment is om te ontspannen, met je familie en vrienden te zijn en uit te rusten. Aan de andere kant worden trainingen vrijwel altijd doordeweeks ingepland. Om je de gelegenheid te geven wel te komen zonder omzetverlies, heb ik deze dag in het weekend gepland.

Als trainers zijn we zo druk met de dagelijkse gang van zaken, dat we maar zelden de tijd nemen om onszelf op te laden. Deze dag kun je ook zien als een moment kennis op te doen en om collega’s te ontmoeten. Zo kun je elkaar inspireren en de tips direct in je eerstvolgende training toepassen.

Ik wil graag naar de Trainen met IMPACT komen, mag ik een collega meenemen?

Antwoord:
Natuurlijk, graag zelfs! Kom je samen, dan krijg je korting.

Ik kom samen met iemand anders naar Trainen met IMPACT komen, kunnen we allebei een aparte factuur krijgen?

Antwoord:
Het bestelproces is geautomatiseerd. Als je je apart inschrijft, krijg je een aparte factuur. Je mist dan wel de korting. Als je je samen inschrijft, krijg je 1 factuur en een zeer aantrekkelijk tarief. Je kunt de factuur zelf verrekenen met je collega.

Ik wil graag naar  Trainen met IMPACT komen, maar ik kan niet op 8 november. Zijn er andere data gepland?

Antwoord:
We zijn van plan meer events als deze te organiseren, maar de volgende data zijn nog niet bekend. Mocht dit event snel uitverkocht zijn, dan komt er een extra event in het voorjaar.
Als je wilt dat we je op de hoogte brengen zodra de volgende datum bekend is – mail ons dan info@5voor9.com.

Ik heb een kortingscode, hoe kan ik die verzilveren?

Antwoord:
Via de aanmeldbutton (paarse knop met: inschrijven voor 1 persoon of inschrijven voor 2 personen) kun je je aanmelden. Er verschijnt dan een vakje 'couponcode'. Hier kun je de kortingscode invoeren.