24 juni: Natuurlijk faciliteren IAF-conferentie

De jaarlijkse IAF-conferentie is voor iedereen die te maken heeft met de onwikkelingen van deze moderne tijd – duurzaamheid, burgerparticipatie, het nieuwe werken, faciliterend leiderschap, etc. – en die wil ontdekken welke bijdrage faciliteren voor hem kan bieden.

weblogo

Met de workshop ‘Werkvormen uit de natuur’ draag ik graag een steentje bij aan het thema van dit jaar ‘Natuurlijk! Faciliteren’. Op de landelijke locatie Eemlandhoeve nemen de workshopleiders jou mee in wat voor hen ‘Natuurlijk! Faciliteren’ betekent:

In de ruimte zijn.
Eigen authenticiteit vinden.
De natuurlijke elementen gebruiken.
Het(tegen)natuurlijke ervaren.
In het moment acteren in een groep.

Meer informatie vind je in de Flyer Natuurlijk! Faciliteren of op de site van het IAF.  Graag begroeten we jou op vrijdag 24 juni bij ons op de Eemlandhoeven in Bunschoten-Spakenburg.

Zoek je de verdieping, beleef dan ook op donderdagmiddag 23 juni de prelude!