Vers van de pers: Training 2.0

Supertrots ben ik op mijn nieuwe boek Training 2.0. Ik vertel daarin alles over de onmisbare elementen voor een succesvolle training.

Je kunt het hier bestellen (bij Managementboek).

Wil je liever een gesigneerd exemplaar? Bestel HIER en ik stuur het persoonlijk naar je toe.

kaft-trainen-20-def

 

Mieke Tummers (bestuurslid NOBTRA) schrijft over Training 2.0:

“Heel erg fijn boek van Titia. Ik werk als trainer al veel met haar actiekaarten, maar hier voegt ze een complete reeks trainersthema’s en tools bijeen onder de rode draad van IMPACT, en vallen de meervoudige intelligenties daar mooi in als onderdeel.

Ik zie weer veel mogelijkheden tot verbetering van mijn eigen trainingen qua impact, maar was ook blij te lezen over de Pringles vergelijking:1 chipje per keer en dan aangemoedigd door het succes steeds een chipje meer toevoegen!

Zelfs als je een aantal van de dingen uit het boek bewust inzet of toevoegt denk ik dat je impact al voelbaar voor de deelnemers verbetert. Ik kreeg er in ieder geval weer zin in en heb bv meteen een quiz gemaakt die de deelnemers op hun telefoon kunnen maken om te kijken wat is blijven hangen van blok 1….”

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 reacties

  1. Marjolein te Kolsté op 16 maart 2017 om 11:43

    Ik kreeg 8 mails van Titia met tips voor trainers. Dat waren goede tips! En je zou denken, dat als je de kern van het boek al ontvangen hebt, dat de prikkel om het boek te kopen dan weg is. Het tegendeel gebeurde. Ik dacht: ‘Dat smaakt naar meer!’ Dus snel besteld 🙂
    Dank je voor het gratis delen van zulke sterke content, Titia!  2. Gerda op 14 november 2016 om 16:06

    Bedankt voor het gesigneerde exemplaar, Titia. Is een mooi en waardevol boek geworden. Er kwam bij mij een vergelijking op: je geeft een skelet voor houvast (bouwplan), je tekent een prachtig lichaam (6 onmisbare elementen) en geeft bovendien nog een uitgebreide garderobe om van iedere training een plaatje te maken (werkvormen). Ik ben aan de slag gegaan met het verbeteren van mijn trainingen.