Boekverloting Training 2.0

5 X – REAGEER & WIN

Dutch Training Professionals verloot 5 X het boek “Training 2.0”
(mogelijk gemaakt door Thema uitgeverij)

We verloten de 5 exemplaren vrijdag 26 mei, dus over een dag!

➜ HOE MAAK JE KANS?

De eenvoudigste manier? Reageer direct op dit bericht. Wat ook kan is: reageer in deze discussie in de linkedingroep van DTP of op dit bericht op hun facebookpagina en geef aan welke doelgroep jij helpt en/of waarmee je hen helpt. Thema stuurt de boeken op naar de winnaars of…

➲ VERDUBBEL JE KANS!
Sta jij, op het moment van de verloting, ingeschreven voor het event Trots op Trainen & Ondernemen 2017…. dan gaat jouw naam 2x mee in de loterij en maak je dus dubbel kans. Geef bij je reactie aan of je wel/niet staat ingeschreven.

♥ Daarnaast krijg je jouw exemplaar dan persoonlijk door Titia uitgereikt tijdens het event.
(inclusief een knuffel en gesigneerd)

Titia is daar namelijk aanwezig om een thema sessie en masterclass te verzorgen: Actieve deelnemers zijn lerende deelnemers! Klaar voor Training 2.0?

OVER HET BOEK: Training 2.0: Voor alle doelgroepen en trainingen.

In Training 2.0 worden zes elementen, samengevoegd in de letters IMPACT, systematisch doorlopen en voorzien van talloze praktijkvoorbeelden. Omdat deze methode expliciet rekening houdt met alle soorten intelligentie en steeds differentieert in de werkvormen, is het mogelijk om deze methode toe te passen op vrijwel alle doelgroepen en trainingen. Met de in dit boek beschreven methode geef je gegarandeerd een training die staat als een huis én gaan jij en je deelnemers volkomen opgeladen en voldaan naar huis.

Bewaren

Bewaren

2 reacties

 1. dutch training professionals op 29 mei 2017 om 11:06

  De winnaars van de boekverloting zijn geworden:

  Eva van Ooijen
  Hester Macrander
  Natasja Hoogenboom
  Roy van Bijsterveld ➰
  Chantal Samson

  Gefeliciteerd. Veel plezier met dit het boek van Titia van der Ploeg 2. Marcia Roozeboom op 25 mei 2017 om 21:09

  Na een carrière van 17 jaar als corporate trainer, ga ik mijn vleugels uitslaan als zelfstandig trainer. Wie ga ik helpen? Ik hoop vooral veel organisaties (van bodem tot top) te ondersteunen bij hun onderlinge communicatie en vooral deskundigen die (wel eens) trainingen geven te ondersteunen bij het effectief overbrengen van hun kennis en kunde.
  Een mooi moment om mij te richten op de toekomst en een 2.0 versie van mijzelf neer te zetten. Misschien wel hierbij geholpen door dit boek!