Tweede druk ‘Aan het werk met Actiekaarten’

In de tweede druk Actiekaarten zijn ook digitale werkvormen en een Snelgids opgenomen. Zo heb je nog meer mogelijkheden én kun je er direct mee aan de slag.

Sinds kort is de tweede druk van de uitgave ‘Aan het werk met Actiekaarten’ van Lia Bijkerk en Titia van der Ploeg verkrijgbaar via uitgeverij Thema, in de boekhandel en via internet. De eerste druk was helemaal uitverkocht.

Nieuw is de Snelgids om nog beter met de actiekaarten te kunnen werken. Ook zijn diverse actiekaarten als alternatief gekoppeld aan digitale werkvormen. Daarnaast zijn er nog een aantal praktische en inhoudelijke wijzigingen gedaan, zodat deze versie weer helemaal up-to-date is. We zijn heel tevreden over deze nieuwe versie en hopen dat er veel docenten en trainers gebruik gaan maken van deze handige tool.

Voor wie de Actiekaarten nog niet kent: In de box zitten 64 kaarten waarop een werkvorm staat beschreven die je kunt inzetten om kennis of vaardigheden van je deelnemers of studenten te toetsen en/of op een creatieve manier te verwerken. De instructie is eenvoudig en toegeschreven op je deelnemers, met een praktijkvoorbeeld bij elke opdracht. Het resultaat van het werken met deze kaarten is dat er een actieve groep deelnemers ontstaat die het beste uit zichzelf halen.

Workshop Actiekaarten in de praktijk

Wil je de toolkit met de 64 Actiekaarten kopen? Dat kan via de link. Verder komt er in het voorjaar een masterclass/workshop. Reserveer 6 februari in je agenda, het wordt een mooie dag. Wil je zeker zijn van een plek? Mail dan naar titia@5voor9.com voor een vrijblijvende reservering.

1 reactie

  1. Marlies Houtbraken op 19 januari 2019 om 15:33

    Zojuist een nieuwe set actiekaarten gekocht. Ik heb zin om er weer mee aan de slag te gaan en ben overigens ook zeer benieuwd naar de digitale werkvormen. Titia, gezien jouw creatieve en inspirerende bijdrage op didactisch gebied zal het weer een mooie aanvulling zijn voor het onderwijs!