Alle 13 goed

Digitaal werkboek

Het werkboek dat jou als trainer niet alleen een naslagwerk biedt, maar je ook naar een hoger niveau brengt

De dag van de training. Je bent er klaar voor om een groep enthousiaste deelnemers aan je training te ontvangen. Zij zijn klaar om jouw kennis op te nemen, de expertise die jij bezit en gaat delen, op te zuigen als een spons. Ze kunnen eigenlijk niet wachten om te beginnen.

Maar ben jij er wel écht klaar voor?

Als trainer heb je ontzettend veel informatie opgedaan. Niet alleen over het onderwerp waar je de trainingen in geeft, maar ook over hoe je deze kennis het beste kunt overbrengen. De ene groep is de ander niet, de ene keer zijn deelnemers dus een stuk actiever en leergieriger dan de andere keer.

Het trainerschap brengt daardoor uitdagingen met zich mee. Geen dag is hetzelfde en jij moet je als trainer maar overal goed op hebben voorbereid. Op alle verschillende groepen deelnemers die je kunt treffen, op de verschillende werkvormen die je tijdens de training kunt gebruiken en je moet soms zelfs kunnen improviseren om de groep actief te houden.

Hiervoor is de nodige kennis vereist en ook voor handen. Denk bijvoorbeeld aan de trainertips die ik regelmatig verstuur met waardevolle tips of tools om de groepsdynamiek te verbeteren. Je hebt alleen geen tijd om die artikelen terug te zoeken. Daarbij, enkel een artikel lezen geeft je wat inzicht, maar je bent er dan nog niet. Je wilt meer, meer achtergronden en meer oefeningen zodat je de kennis echt kunt gaan beheersen.

Cover Alle 13 goed

Cursus 'Alle 13 goed'

Het werkboek 'Alle 13 goed' biedt jou zowel een naslagwerk van de meest interessante artikelen die voor trainers zijn geschreven én geeft je oefeningen om de aangereikte tips zelf in de praktijk te brengen. Hierdoor is het werkboek niet slechts een document waar informatie is gebundeld, maar is het vergelijkbaar met een cursus die je volledig op eigen tempo kunt doorlopen.

In het werkboek worden de volgende 4 onderwerpen behandeld:

  1. Zelfmanagement
  2. Resultaat via speelse werkvormen
  3. Groepsdynamica
  4. Motiveren en belonen

Laat je activeren door de opdrachten in deze cursus en word een nog betere trainer.

Investering: € 49,95 excl. btw

Inhoudelijk Naslagwerk

Digitaal in te vullen

Activerend

Speciaal voor trainers

Reacties van enthousiaste deelnemers

"Door de toegankelijkheid van de voorbeelden, je aansprekend taalgebruik en de doeltreffendheid van de werkvormen vind ik het een waardevolle bron. Een boek om weer even op te pakken voordat je aan die training start en je bij jezelf denkt: hoe zal ik...."

"Ik vind de vorm, bijvoorbeeld dat je in het boek je eigen aantekeningen kunt maken, ontzettend praktisch."

"Mooi zoals je het onderbouwt d.m.v. externe links met (ook) de expertise van anderen. Als lezer krijg ik het gevoel dat ik deel uit mag maken van een groter collectief. Hierdoor ook zit er geen enkele toon van betutteling (of als je wilt ‘jufferig’ of ‘ik ben de alwetende’). Ik lees hierin juist jouw kracht om te verbinden en je kwaliteit om te eren wat anderen hebben ontwikkeld of bedacht."