Event Trainen met IMPACT

in je agenda: 17 april 2015

Trainen en opleiden met IMPACT

Trainen is een fantastisch vak. Met alle ervaring en expertise kun je je deelnemers uitdagen en handvatten bieden. Je ziet je deelnemers zich ontwikkelen en geniet van hun successen. Zo bewegen zij zich soepeler in werk en leven en draag jij je steentje bij aan een mooiere wereld.

Maar het is ook worstelen. Er is de laatste jaren veel bezuinigd op opleidingsbudgetten, waardoor je mogelijk genoegen hebt moeten nemen met lagere tarieven, onbetaalde voorbereidingstijd of minder aantrekkelijke trajecten. Daarnaast worden er steeds hogere eisen aan je manier van trainen gesteld.

Ruim 130 trainers en opleiders hebben deelgenomen aan de events Trainen met IMPACT in 2013 en 2014.Mijn naam is Titia van der Ploeg en ik ben auteur, trainer en opleider van trainers. Op vrijdag 26 september ben ik door de NOBTRA uitgeroepen tot Trainer van het Jaar 2014/2015.

trainer_van_het_jaar_2014
Afgelopen jaar organiseerde ik voor het eerst het event Trainen met toekomst, waar 100 vakgenoten aan hebben deelgenomen. Omdat deze bijeenkomst zo succesvol was, heb ik besloten dit vaker te organiseren. Wil je foto's zien van de vorige keer? Klik dan hier.

 

 

 

Zeven redenen om te komen. In Trainen met IMPACT:

  1. snijdt het mes aan twee kanten: als deelnemer krijg je waardevolle informatie over activerend trainen, als trainer kijk je mee naar welke werkvormen gebruikt worden en hoe ze werken.
  2. werken we samen aan IMPACT in jouw groepen. Ik deel met jou de unieke IMPACT-methode die je ingrediënten geeft om je trainingen effectief en onvergetelijk te maken
  3. ontmoet je collegatrainers met je ervaringen uitwisselt
  4. kun je ervaren hoe Actiekaarten werken en kun je je zelf inzien bij de stand van uitgeverij THEMA
  5. krijg je minstens 10 werkvormen en 15 inzichten die je zo kunt toepassen in je praktijk
  6. krijg je tips om ook het zakelijke gedeelte de aandacht te geven en daardoor je trainingspraktijk te laten bloeien
  7. maken we er met elkaar een heerlijke en inspirerende dag van!

regardzHet event vindt plaats bij Regardz La Vie in hartje Utrecht, een prachtige locatie waar ook veel trainers en coaches gebruik van maken.

Trainen_met_IMPACT-3